Australian Openil meie esireketi Anett Kontaveidiga paarismänguturniiril osalenud Kasatkina (WTA 75.) tuli finaalis välja esimese seti kaotusest ja alistas 4:6, 6:2, 6:2 tšehhitari Marie Bouzkova (WTA 50.).

Kaks tundi ja 10 minutit kestnud matšis lõi Kasatkina neli serviässa ja tegi viis topeltviga, tšehhitarile läks kirja üks äss ja kaheksa topeltviga. 15-st murdepallist realiseeris Kasatkina seitse, Bouzkova kuuest neli.

Endine maailma kümnes reket Kasatkina on nüüd osalenud kuues WTA turniiri finaalis ning neist pooled võitnud. Tema viimane turniirivõit pärineb 2018. aasta koduselt Kremlin Cupilt, kus ta alistas finaalis kolmes setis tuneeslanna Ons Jabeuri. Sellele eelnenud kolm finaali (2018 Indian Wells, 2018 Dubai, 2017 Kremlin Cup) oli ta kaotanud vastavalt Naomi Osakale, Elina Svitolinale ja Julia Görgesile. Karjääri esimese tiitlivõidu sai ta 2017. aastal USA-s Charleston Openil, kui alistas finaalis Jelena Ostapenko.

Veebruarikuu kolmandal päeval kaotas Kasatkina Gippsland Trophy turniiri kolmandas ringis Kaia Kanepile 5:7, 1:6. Australian Openi teises ringis tuli venelannal alla vanduda Arina Sabalenkale. Paarismängu avaringis kaotasid Kasatkina ja Kontaveit Jasmine Paolinile (Itaalia) ja Aliona Bolsova Zadoinovale (Hispaania).