Avamatšis põlve vigastanud valgevenelanna pidi täna mängima Flavia Pennettaga, kuid teatas matši eel loobumisest. Pennetta (WTA 166.) järgmine vastane on prantslanna Alize Cornet (WTA 31., 29. asetus), kes täna sai kerge vaevaga 6:3, 6:2 jagu Taipei tennisistist Su Wei Hsiehist (WTA 41.).

"Minu suurim hirm on siiski ikkagi kõrgus ja ämblikud, mitte muruväljak," ütles Azarenka pressikonverentsil Delfi ja Eesti Päevalehe küsimusele vastates.

Aga veidi tõsisemalt rääkides - valgevenelanna oli ilmselgelt pettunud, et pidi turniiri sellisel moel pooleli jätma. Ta üritas trenni teha veel täna hommikul, kuid teatas alles mõni aeg enne matši planeeritud algust, et ei lähe väljakule. Flavia Pennetta, kes samuti siin vasakule ja paremale tele- ja raadiointervjuusid jagas, oli vana rahu ise ning erilisi emotsioone välja ei näidanud.

Azarenka rääkis, et korraldajad võiksid midagi väljakutega ette võtta, sest need olevat liiga libedad. "Ma pole seda küll otse siin kellelegi öelnud, pole väga minu teha, aga jah, ma libastusin (nagu videost näha, siis täiesti tühja koha pealt - G.L.)," lausus Azarenka.

Maailma teine reket on ka ise oma kukkumise videot mitu korda vaadanud, sest sellest ei saavat lihtsalt mööda. "Seda näidatakse ju telekast kogu aeg," ütles ta.

Azarenka ei osanud öelda, kui pikaks ta vigastuspaus nüüd kujuneb, sest läheb veel täiendavatele uuringutele ning otsustab siis, kus tal kõige parem ennast ravida oleks.

Vigastuse tõttu on edasimängimisest loobunud ka John Isner ja avaringis Rafael Nadali alistanud Steve Darcis.