Kuznetsova alustas avasetti kohe servimurdega. Venelanna edu püsis kuni seisuni 5:3. Seejärel tegi Keys vägeva tagasituleku, kui võitis neli geimi järjest ja kogu seti 7:5.

Teises setis jäi taas murdega taha Keys. Sarnaselt esimesele setile oli venelanna juhtimas 5:3, kui algas ameeriklanna tagasitulek. Sedapuhku võitis ameeriklanna kolm geimi järjest ning kuna Kuznetsova suutis viimases geimis oma pallingut hoida, läks teine sett kiiresse lõppmängu. Kiires lõppmängus sai napi 7:5 võidu Keys.

Ameeriklanna võidunumbriteks üks tund ja 45 minutit kestnud kohtumises jäid 7:5, 7:6 (5).

ENNE MÄNGU:

34-aastane Kuznetsova (WTA 153.) alistas poolfinaalis austraallanna Ashleigh Barty (WTA 2.) 6:2, 6:4. Barty lülitas kaheksandikfinaalis omakorda välja Anett Kontaveidi (WTA 20.).

Kunagine maailma teine number ja kahekordne suure slämmi turniiri võitja Kuznetsova on tegemas tõelist tagasitulekuturniiri. Käevigastuse ning kehva vormi tõttu vahepeal maailma 198. reketiks langenud venelanna on jõudnud esmakordselt pärast vigastuspausilt naasmist WTA turniiri finaali.

Senise turniiri jooksul on Kuznetsova lisaks Bartyle alistanud esikümnesse mahtuvatest tennisistidest veel Karolina Pliškova (WTA 3.) ja Sloane Stephensi (WTA 10.).

Keys (WTA 18.) alistas teises poolfinaalis kaasmaalase Sofia Kenini (WTA 22.) 7:5, 6:4.