Austraalia meedia kirjutab, et USA-s esindaval maailma neljandal reketil eemaldati esmaspäeval Melbourne'i haiglas pimesool.

Suure slämmi turniiril 64 parema seas Kanepile kaotanud Keninil läks kehvasti ka järgmine turniir, mis peeti samuti Melbourne'is. Sellel WTA 250 taseme mõõduvõtul kaotas ta teises ringis 18-aastasele ilma edetabelikohata australlannale Olivia Gadeckile.

Kenin ütles, et oli esmaspäeva hommikul tundnud kohutavat kõhuvalu ning sellega turniiri meediku juurde läinud, kes saatis ta haiglasse edasistele uuringutele. Selle käigus avastatigi tal äge pimesoolepõletik.

"Lõikus läks hästi ja ilma komplikatsioonideta. Üritan nüüd operatsioonist taastuda ja valuga tegeleda. Kahjuks pole ma võimelin paar nädalat mängima, sest pean veidikeseks aja maha võtma. Seega olen ma olma järgmisest turniiridest loobunud," teatas Kenin.

"Tahan tänada kõiki Epworth Hospital Richmondi töötajaid, kes minu eest nii head hoolt kandsid! Ühtlasi tänan Australian Openi meedikute tiimi, et nad mind aitasid! Ma ei jõua ära oodata, millal täielikult paranen ja uuesti võistlema saan. Varsti näeme!"