Wozniacki võitis avasetis 62% punktidest, kuid lasi teises setis kolmel korral oma pallingugeimi murda. Otsustavas setis jäi Taani tennisist kiiresti 0:3 taha ega suutnudki enam mängu päästa.

"Ma arvan, et tal oli teise seti alguses väga kõvasti õnne ja ta kasutas oma võimaluse ära," sõnas pettunud Wozniacki üllatuskaotuse järel. "Mul sai lõpus jaks otsa ja ma tegin selliseid sundimata vigu, mida ma tavaliselt ei tee. See kõik on väga frustreeriv, sest ma olen nii palju tööd teinud ja vaeva näinud. See pole olnud minu aasta, pean nüüd rasket tööd jätkama ja lootma, et minu õnn pöördub."

Kolmandas ringis võinuks Wozniackiga kohtuda Kaia Kanepi (WTA 88.), kes alustas turniiri 7:5, 6:1 võiduga maailma 18. reketi, sakslanna Julia Göergesi üle.

Kanepi kohtub teises ringis hiinlanna Shuai Zhangiga (WTA 50.), kes alistas läbi kvalifikatsiooni põhitabelisse murdnud Usbekistani tennisisti Varvara Lepchenko (WTA 129.) 6:1, 6:1.

Wozniacki kukutanud Kudermetova kohtub teises ringis kas kasahhitari Zarina Diyase (WTA 99.) või prantslanna Audrey Albie`ga (WTA 289.).

Neljanda asetusega Kiki Bertens alistas täna maailma 66. numbri Pauline Parmentieri 6:3, 6:4, Australian Openi veerandfinalist Ashleigh Barty, kellel on kaheksas asetus, mängis üle Jessica Pegula (WTA 72.) 6:3, 6:3.