Andreescu suutis teises setis maha mängida 5:1 eduseisu ja Williams päästa kaks matšpalli, kuid lõpuks võttis kanadalanna siiski selle, mis talle tänast mängupilti arvestades kuuluma pidi. Williams oli liimist lahti, negatiivse kehakeelega ning kohati mõtetega mujal.

"Ma lihtsalt võitlesin ja üritasin pisut kauem väljakul olla. Bianca tegi uskumatu mängu. Olen su üle õnnelik ja uhke! See oli uskumatu tennis. Kui ma kellegi teise turniirivõidu üle peale Venuse rõõmustan, siis oled see sina, Bianca!" rääkis Williams teise koha karikat vastu võttes.

Järgmisel nädalal maailma edetabelis viiendaks tõusev Andreescu lausus: "Raske on tundeid sõnadesse panna, aga ma olen ääretult tänulik ja õnnistatud. Olen selle hetke nimel väga-väga kõvasti tööd teinud. See aasta on justkui unistuste täitumine. Serenaga, tõelise tenniselegendiga, selle areeni jagamine on imeline. Üritasin valmistuda nii nagu igaks matšiks, mitte mõelda, kellega ma mängin. Olen väga uhke, kuidas ma selle kõigega toime tulin."

Andreescu murdis Williamsi servi kohe esimeses geimis ning omas viit murdepalli ka 10-minutilises seitsmendas geimis. Williams sai esimese murdevõimaluse kohe kaheksandas geimis, kuid kanadalanna päästis murdepalli stiilselt ässaga ja läks servi hoides 5:3 juhtima. Järgmine geim tõi Andreescule pärast tasamängu ka settpalli, mille ta tänu Williamsi topeltveale ka ära kasutas. Avasett 43 minutiga kotis 6:3. Esimese servi õnnestumine Andeescul 84%, Williamsil vaid 50%, äralöögid 12:16, lihtvead 6:14.

Andreescu alustas bravuurikalt ka teist setti, murdes Williamsi kohe teises geimis esimes murdepalli pealt. Serenal läks järgmises geimis vaja nelja murdepalli, et lõpuks teha matši esimene servimurre ja kaotusseisu 1:2 vähendada. Andreescu neljas servimurre viis ta 3:1 juhtima ning 4:1 tuli tabloole nii, et Williams vehkis geimpallil pallist mööda. Järgnes kohe Andreescu servimurre ja seis 5:1. Seitsmendas geimis pani Williams kogu oma jõu mängu, et elus püsida. Kuigi Andreescul oli seisul 40:30 kasutada matšpall, suutis Williams teist murdepalli realiseerides 2:5 järele võtta.

Teist korda läks Andreescu turniirivõidu peale servima seisul 5:3, kuid ei võitnud siis punktigi. Williams vähendas kaotusseisu 4:5-le, olles punktide poolest teinud 12:2 vahespurdi. Serena neljas järjestikune geimivõit viigistas teise seti 5:5. Andreescu hoidis oma servi ja läks 6:5 juhtima. Teise ja kolmanda matšpalli teenis Andreescu 6:5 ja 40:15 eduseisul. Esimese neist päästis Serena ässaga, teise vormistas kanadalanna võimsa äralöögiga.

Kogu mängu statistika (Andreescu - Williams):

Serviässad: 5-9
Topeltvead 3-8
1. servi õnnestumine: 66% - 45%
1. servi punktid: 64% - 74%
2. servi punktid 39% - 31%
Murdepallid: 6/13 - 3/8
Äralöögid: 19-33
Lihtvead: 17-33
Läbitud meetrid: 1472 - 1342