Coric oli üks neljast tippmängijast, kes andis eelmisel kuul Balkani turniiril positiivse koroonaproovi. Maailma esireket Novak Djokovic, 19. asetusega Grigor Dimitrov ja Viktor Troicki olid ülejäänud kolm.

Kyrgios, kes on tuntud kui avameelne kõnelejana, on kritiseerinud kõiki, kes selle skandaalse üritusega seotud olid. Austraallane kutsus Djokovici turniiril mänginud tennisiste rumalateks.

Coric vastas kritiseerimisele hiljuti antud intervjuus. “Ma lugesin, mida ta kirjutas, aga mind see ei huvita. Ta püüab teha end kindraliks pärast lahingut,” vastas horvaat.

“Kui keegi teine oleks meile õppetunnist rääkinud, oleksin ehk mõistnud. Kyrgios seevastu...see pole lihtsalt reaalne,” tunnistas mees.

“Aga okei, see on tema stiil, nii ta käitubki. Mul pole sellega probleeme ning see ei häiri mind isiklikult,” avaldas tennisist.

Kyrgios vastas sotsiaalmeedias Coricile. “Sind peaks see häirima, kas sul on ajude asemel kivid? Nad on tennisemängijad, mitte midagi erilist. Nagu ma arvasingi, Corici mõistus võrdub nulliga,” avaldas kritiseerija.