Ta lõpetas aktiivse sportlaskarjääri juba 1993. aastal kõigest 24-aastaselt. 1996. aastal naasis ta võistlustulle ning osales aasta jooksul kokku üheksal turniiril. Järgmise kaheksa aasta jooksul osales ta veel mõnel võistlusel, viimati mängis argentiinlane ametlikus kohtumises 2006. aastal. Lühikese karjääri jooksul võitis Perez Roldan 9 turniiri ning hoidis tipphetkel maailma edetabelis 9. positsiooni. Suure slämmi turniiridel jäi tema parimaks saavutuseks 1988. aasta French Openi veerandfinaal.

Mängijakarjääri lõpetades kolis ta kümneks aastaks Itaaliasse tennisetreenerina elatist teenima. Viimased aastad on argentiinlane veetnud Tšiilis.

"Oleksin tahtnud paremat isa endale," rääkis argentiinlane väljaandele La Nacion. "Ükskord kaotasin mängu ja ta andis mulle rusikaga vastu vahtimist. Vahel lõi ta mind rihmaga või surus pea vetsupotti."

Perez Roldani sõnul peksis isa alguses nii teda kui ta õde. "Kui hakkasin raha teenima, lükkas isa õe kõrvale. Ta oli suurepärane treener, aga s**t isa. Mängu võitmine oli tõeline kergendus," avaldas argentiinlane. "Ma ei suutnud 19-aastaselt midagi nautida. Siis ütlesingi talle ühel päeval, et ta mind rahule jätkas."

Argentiinlase sõnul lõppeski 19-aastaselt tema koostöö isaga ning koos sellega ka peksmine. "Pärast teda polnud mul ühtegi treenerit. Mängisin mitu aastat üksi," rääkis ta, lisades, et probleemid ei piirdunud ainult peksmisega. "Minult rööviti neli-viis miljonit dollarit. Kõik, mis olin tennisega teeninud, oli kadunud. Mu ema ja isa võtsid kogu minu raha ära."

Endine tenniseäss pidi seega 24-aastaselt taas nullist raha teenima hakkama. "Lõpetasin karjääri ja kolm kuud hiljem olin vaene. Mul polnud isegi autot. Avastasin pettuse 1994. aastal. Helistasin panka, kuid nad ütlesid, et raha ei ole enam."

Raha kaotamine polnud aga peamine põhjus, miks Perez Roldan juba 24-aastaselt aktiivse sportlastee lõpetas. Nimelt vigastas ta toona nii tõsiselt kätt, et pidi käima mitmel operatsioonil ning tema käe liikumine on tänase päevani häiritud. "Olime isaga rongijaamas ning hakkasin telefoniga rääkima," rääkis argentiinlane.

"Kui ümber pöörasin, nägin, et kaks meest peksid mu isa. Ma läksin talle appi ja lõin ründajaid. Järgmisel päeval nägi mu käsi kohutav välja. Argentinasse tagasi jõudes teadsin, et käsi on katki ning pidin käima mitmel operatsioonil. Seega minu karjääri lõpetamise põhjus oli otsus kaitsta isa, kes nagu alati, tegi midagi rumalat."

Tenniseäss meenutas, kuidas proovis loetud aastad tagasi vanematega suhteid siluda. "Kui ma teist korda abielluma hakkasin, kutsusin nad pulma. Minu isa küsis kõigi ees minu käest andestust. Ta ütles, et heastab kõik, kuid peagi pettis ta mind jälle," rääkis Roldan, kes pärast seda pole isaga enam suhelnud. "Loodan, et muutume millalgi siiski lähedasemaks, sest lõppude lõpuks on ta ikkagi mu isa."