Viimati mängis Murray suure slämmi turniiril üksikmängus tänavusel Australian Openil, kus tema laeks jäi avaring. Pikalt puusavigastusega hädas olnud Murray kartis kusjuures juba tänavuse turniiri eel, et see võib üldse jääda tema karjääri viimaseks võistluseks.

Murray käis jaanuaris puusaoperatsioonil ning on sellest võrdlemisi kiirelt taastunud ja tegi juba juunis tagasituleku, kui võttis osa Queensi paarismänguturniirist, mille ta ka koos hispaanlase Feliciano Lopeziga võitsid. Ta võttis osa ka tänavusest Wimbledonist, aga seda paarismängus. Üksikmängus tegi ta tagasituleku augustis Cincinnati turniiril. Viimaseks üksikmänguks Murrayl suure slämmi võistlustel on seega tänavuse Austraalia lahtiste avavoor.

Täna teatasid Austraalia lahtiste korraldajad, et Murray naaseb uuel aastal võistlustulle. Ühtlasi antakse šotlasele spetsiaalselt selleks turniiriks teine asetus.

Möödunud nädalal mängis 32-aastane Murray Pekingis kõrgetasemelisel turniiril, kus ta jõudis üksikmängus veerandfinaali. Kaheksa parem hulgas pidi ta aga tunnistama maailma 5. reketi Dominic Thiemi paremust.