"Ma olen mänginud nii mõnegi tennisisti vastu ja mõelnud, et kuidas ta üldse ära ei väsi. Kas ma olen kunagi kedagi kahtlustanud (dopingu kasutamises)? Jah, olen," rääkis Murray ajalehes Daily Mail.

Beckeri arvates on selliseid kahtlustusi külvata ebaõige. "Meil toimib pisteline dopingukontroll ja kui midagi pole tõestatud, siis on nad kõik 100% puhtad. Seega lüüa kaarpall ja eeldada midagi, sest keegi on võitnud Grand Slami või tundub heas vormis, on täiesti kohatu," kritiseeris Becker Murrayd.

"Andy on ise tipptennises üks paremas vormis olevaid mängijaid ja võidab tihti, kuid keegi ei sea tema eetikat kahtluse alla. Ma saan vaid korrata, et tennis on puhas spordiala. Ma usun, et Andy on 100% puhas. Roger [Federer] on puhas, Rafa [Nadal] on puhas, Stan [Wawrinka] on puhas, kõik nad on puhtad."

Mängijakarjääri jooksul kuus suure slämmi turniiri võitnud sakslane lisas, et tipptennisistid on väga tõhusa kontrolli all. "Saan rääkida vaid Novaku eest. Ma usun, et teda kontrollitakse väga tihti. Ta pidi näiteks Melbourne`is Australian Openi ajal kaks korda dopinguproovi andma," teatas Becker.