Tasavägine kohtumine kestis kokku tund ja 52 minutit. Matš algas Kanepi jaoks raskelt, kui Leptšenko murdis kiirelt Kanepi servi. Eestlanna sellele vastata ei suutnud ja seisul 2:4 murdis usbekitar taas Kanepi geimi. Esimese seti võitis Leptšenko 6:2.

Teises setis Kanepi mäng paranes. Kanepi alustas oma geimi hoidmisega ja murdis kohe lisaks vastase pallingu. Kokku oli teises setis viis servimurret, millest kolm tegi eestlanna. 49 minutit kestnud teise seti võitis Kanepi numbritega 6:3.

Kolmandas setis Kanepi enam Leptšenkole võimalust ei jätnud. Leptšenko võitis küll esimese geimi, kuid enamaks usbekitar suuteline polnud. Kanepi murdis vastase servi kolmel korral ja kindlustas kolmanda seti tulemusega 6:1 kogu matši võidu.

Kaheksandikfinaalis kohtub Kanepi 22-aastase austraallanna Ashleigh Bartyga (WTA 16.), kes alistas avaringis tšehhitari Marketa Vondrousova (WTA 102.) 6:3, 7:5.

ENNE MÄNGU:

Kanepi ja Leptšenko mängivad 8. väljakul pärast Robin Haase ja Filip Krajinoci kohtumist, mis algab meie aja järgi kell 18.00.

33-aastane Kanepi on siiani Leptšenko (32) vastu mänginud neli korda ja kõik matšid võitnud. Viimati mängiti 2015. aasta Miami turniiril, kus eestlanna võitis 6:2, 6:4.