Kyrgios alistas US Openi avaringis ameeriklase Steve Johnsoni ning ilmus ajakirjanike ette vähem kui tund aega hiljem. Mõistagi uuriti temalt ka Cincinnati Openil kohtuniku sõimamise eest saadud hiigeltrahvi (113 000 USA dollarit) kohta.

Austraallane läks endast taas välja: "Miks sa küsid minult millegi kohta, mis juhtus kolm nädalat tagasi, kui ma just tükeldasin ühe mängija US Openi avaringis?"

"Oled sa kunagi kellegiga rääkides vandunud?" jätkas Kyrgios ajakirjaniku küsitlemist. "Sa ei ole tippsportlane," lisas ta.

Küsimusele, kas tema arvates on vandumine tippsportlasele kohane, vastas ta: "Ei. Ma ütlen lihtsalt, et inimesed võivad endast välja minna. Seda juhtub."

Ka US Openi avaringis tekkis Kyrgiosel pukikohtunik James Keothovongiga tuline sõnavahetus. Paar krõbedamat sõna ütles Kyrgios ka pealtvaatajatele. Teise seti kaheksandas geimis sai Kyrgios korduva ropendamise eest ametliku hoiatuse.

Ühel hetkel sai ka Johnsonil villand ning ta ütles teises setis Kyrgiosele: "Stop f***ing around and let's play tennis!" (tõlk: lõpeta see jama ja hakkame tennist mängima)

Peaväljakul 24 serviässa ja 20 äralööki lajatanud Kyrgiose võidunumbrid olid 6:3, 7:6 (1), 6:4.

Tema tabeliveerandi muutis mõnevõrra lihtsamaks maailma kaheksanda reketi Stefanos Tsitsipase šokk-kaotus venelasele Andrei Rublevile tulemusega 4:6, 7:6 (5), 6:7 (7), 5:7. Ühe puhkepausi ajal ütles kreeklane pukikohtunikule: "Te olete kõik veidrikud."

8. aseutsega Tsitsipas ja 28. paigutusega Kyrgios oleks võinud kokku minna juba kolmandas ringis. Kyrgiose teise ringi vastane on vabapääsmega turniirile pääsenud prantslane Antoine Hoang. Andrei Rublev kohtub järgmisena prantslase Gilles Simoniga.