Tänavuse Australian Openi võitja avaldas laupäeval, et istub tihti teleka ees EM-mänge vaadates. "Ma hüppan ja karjun. Vahel on vait ka. Kuidas kunagi. Palju emotsioone jõuab 90 minutiga läbi elada," vahendab Kerberi kommentaari Reuters.

"Ma olen alati teleka ees, kui Saksamaa mängib, loomulikult. See tähendab mulle palju. Saksamaa on suur jalgpalliriik. Kõik vaatavad. Kui ma kodus olin, vaatasin samuti. Tore on neid toetada. Eriti tore on näha neid võitmas. Ütlesin juba turniiri alguses, et usun sellesse meeskonda, sest nad tunnevad teineteist läbi ja lõhki. See on väga hea meeskond."

28-aastane sakslanna usub, et ka temal on Wimbledonis head šansid turniir kinni panna. Küsimusele, kas ta näeb ennast favoriidina, vastas Kerber naerdes: "Ma näen seda alati!"

"Tunnen ennast pärast French Openit paremini. Läksin paariks päevaks koju, ravisin oma õlga. Seda oli mulle vaimselt ja füüsiliselt vaja. Õlg on juba palju parem. Ma ei tunne enam servides valu."

Kerber jõudis 2012. aasta Wimbledonil poolfinaali. Aasta hiljem tunnistas ta teises ringis toonase 46. reketi Kaia Kanepi 3:6, 7:6 (8:6), 6:3 paremust.

Kerber kohtub tänavu avaringis kohaliku lootuse Laura Robsoniga, kes 2014. ja 2015. aastal randmevigastusega maadles ning edetabelis 294. kohale on langenud. Tema kõrgeim edetabelikoht on 27. (2013 juuli).