"Pärast pikka kaalutlemist jõudsin järeldusele, et mul ei ole enam seda kirge, et profitennises edasi pürgida," sõnas kaks aastat tagasi maailma edetabelis 38. kohal olnud Marino, vahendab Reuters. "Ma leian, et elus on palju muud olulist peale tennise."

Kanadalanna tunnistas, et tema depressiooni põhjustasid ka solvavad netikommentaarid ja rünnakud sotsiaalmeedias. Mitmed tennisefännid valasid seal oma viha ja pettumuse Marino peale välja, sest kaotasid kanadalanna võidule panustades raha.

"Minu kohta kirjutati, et ma peaksin surema, põlema põrgus... Kui head kommentaarid kustusid mälust kiiresti, siis sellised jubedad arvamused sööbisid mällu," tunnistas Marino.

Marinole ennustati mõned aastad tagasi hiilgavat karjääri. Tähelepanu keskpunkti tõusis ta 2010. aasta US Openil, kus andis Venus Williamsile kõva lahingu ja kaotas napilt 6:7, 3:6. 

"Nüüd ma tean, kuidas on minuga mängida," rääkis matši järel Williams, vihjates, et Marinol seisab ees sama võimas karjäär kui temal.

Marino võitis karjääri jooksul viis ITFi turniiri ja jõudis kõigil neljal Grand Slam turniiril korra vähemalt teise ringi. Auhinnarahadena jõudis ta lühikese ajaga teenida 460 000 dollarit.