Ivanovi mäng kestis tund ja 40 minutit. Maailma edetabelis 51. kohal asuv Kubot oli kiire põrkega väljakul Ivanovi (515.) jaoks liiga raske pähkel. Poolakas oli parem nii servil kui ka tõrjel, kuid pikki tagajoonepunkte oli selles kohtumises vähe. Kahes viimases setis lõi Kubot kokku 12 ässa Ivanovi 2 vastu, ka muudes statistilistes näitajates oli poolakas parem, teatab tennis.ee.

Märksa pingelisemas kohtumises jäi Jürgen Zopp (127.) alla Jerzy Janowiczile (200.) See mäng kestis 2 tundi ja 42 minutit.

Paljuski määrasid mängu saatuse kaks tie-breaki, mille Zopp kaotas 4:7 ja 2:7. Ehkki Janowiczi serv oli terve kohtumise jooksul teravam, oli vahe tuntav just tie-break’ides, kus poolakas ei kaotanud 11st oma pallingust ühtki. Kokku lõi Janowicz mängu jooksul 32, Zopp aga 12 ässa. Samas oli ülejäänud winner‘eid peaaegu võrdselt (Janowicz 43, Zopp 39) ning lihtvigu tegi poolakas pisut rohkem (38 ja 34).

Kui kahes esimeses setis tundus, et pallingu murdmine on väga keerukas – eriti esimese servi õnnestumise korral polnud kiire põrkega väljakul peaaegu võimalik punkti saada -, siis kolmandas setis sai Zopp tõrje käima ning juhtis 5:1. Pärast seda sai aga eestlane vaid kaks geimi, ehkki kolmanda seti ta veel võitis.

Homme kohtuvad Zopp ja Mait Künnap paarismängus maailma viienda paari Mariusz Fyrstenbergi ja Marcin Matkowskiga.