Zoppi kaotusnumbrid olid 3:6, 2:6, 1:6. Põnevust jagus seega vaid esimeseks setiks, mille järel ka Zoppil väike lootusekiir tärkas.

"Peale esimest setti olin lootusrikkam. Sain mängu sisse, kuid siis hakkas tema veel paremini mängima," kommenteeris Zopp täna Delfile.

"Ega ma endaga ikka rahule ei jää. Vastane oli mu jaoks liiga hea. Mul ei olnud väljakul palju sõnaõigust."

Zopp tunnistas, et talle oli üllatuseks hispaanlase hea serv. "Teadsin, et ta on liivaväljakute spets ja ebamugav vastane. Minu üllatuseks ta ka servis väga hästi. Lootsin, et saan mängu rohkem dikteerima ja rünnata, aga nii ei läinud. Aga mis teha. Seis on praegu selline. Treeningmaht on väike ja võistlusmaht peaaegu olematu," lisas eelmisel nädalal pikalt vigastuspausilt naasnud Zopp.

"Kõige suurem vahe oli füüsises ja liikumises. Ta liigub ikka suurepäraselt. Samuti mängukindlus ja üldse tema kvaliteet. Minu ja tema väljakuliikumist ei maksa võrreldagi, isegi, kui ma oleks oma parimas vormis. Palli on tema väljakupoolele väga raske ära lüüa. Igale poole jõuab ette. Siis kiirustad ja lööd üle... Ta oli must ikka peajagu üle."

Eesti esireket lisas, et seljavigastus jääb veel mõneks ajaks alateadvusse kummitama ning seetõttu ei saa ta endast väljakul anda sada protsenti. "Mängu ajal ei seganud midagi. Vast läheb nüüd päev päevalt paremaks. Esimesed kaks-kolm kuud on kindlasti kriitilisemad. Olen hoolikam ja püüan mitte üle pingutada. Liikumisel on ikka väike kartus sees. Alateadvuses ikka kummitab, käsipidur on peal," sõnas ta.

Zopp mängib järgmisel nädalal ATP Challengeri turniiril Saksamaal. Praegu viibib ta veel Pariisis, kus vaatab õhtupoole ka Kaia Kanepi matši Klara Zakopalovaga.

Zopp pääseb otse põhitabelisse ka juuni lõpus algaval Wimbledoni turniiril.