Esimeses setis õnnestus Zoppil võita eelkõige tänu murdepallide paremale realiseerimisele – ta õnnestus 4st 2, vastane 6st 1. Teises setis Volandri enam murdepalli ei saanudki, Zopp aga realiseeris 4st võimalusest 3. Isegi teise seti madal esimese servi õnnestumisprotsent (28) ei morjendanud Zoppi, sest teisel pallingul võitis ta 10st punktist 9. Kokku lõi Zopp 4 ässa ja tegi 2 topeltviga, vastane aga 0 ja 4. Ka esimese servi õnnestumisprotsent oli kokkuvõttes Zoppil parem: vastavalt 53 ja 47%. Tähelepanuväärseim on aga see, et Zopp võitis teisel servil (kui maha arvata kaks topeltviga) 23st mängu läinud pallist 19! Vastane teenis oma pallingul kokku ainult 47% punktidest, vahendas Eesti Tennise Liidu koduleht.

"Mingis hiilgevormis ma polnud, aga oli hea päev ja kõik klappis," rääkis Zopp telefonitsi Itaaliast. "Tagajoonemäng õnnestus hästi, surusin oma rütmi peale ja kasutasin murdepallidel võimalused ära. Selg on ka seni õnneks vastu pidanud."

Veerandfinaalis tuleb Zoppil kohtuda enam-vähem sarnase vastasega: veel üks itaallane Potito Starace asub maailma edetabelis 156. kohal ning on sama vana kui Volandri (33). Omavahel nad varem mänginud pole, samal ajal kui Volandriga on Zopp kahe aasta jooksul saanud kirja seisu 2:2. "Starace mängu olen siin vaadanud. Ta on muidu tüüpilise itaallasena hea tagajoonemängija, kuid võrreldes Volandriga pikem ja võimsam ning üritab ise rohkem rünnata," teadis Zopp.