Enne Wimbledoni osaleb Kanepi sel pühapäeval algaval turniiril Hollandis, kus on kohal ka sellised maailma tipud nagu Dominika Cibulkova, Roberta Vinci, Carla Suarez Navarro, Francesca Schiavone, Urszula Radwanska jt.

Kanepi vastas Delfi küsimustele e-kirja teel.

Millega sa pärast Prantsusmaa lahtisi tegelenud oled ja mida veel enne Hollandi turniiri teha plaanid? Kas treeningute iseloom muutub seoses senise võistluskoormuse või kas või muruväljakust tingituna kuidagi?

Pärast Prantsusmaa lahtisi olen enamasti puhanud. Trenni olen teinud väga kergelt. Treeningud on olnud mõnevõrra teistsugused küll ja oleme rohkem rõhku pannud servile ja tõrjele.

Milliste mõtetega sa nendele nädalatele Brüsselis ja Pariisis tagasi vaatad? Mõlemad olid väga põnevad nädalad ning väga palju ei jäänud puudu, et Pariisis veel kauem konkurentsis oleksid püsinud.

Ma väga minevikus ei ela. Mõtted on tegelikult juba murul. Kui aga tagasi vaadata, siis mul on loomulikult väga hea meel turniirivõidu üle, mängisin seal hästi. Mõlemal turniiril oli külm, vihma sadas, mängud lükkusid jne. Seetõttu olid need nii füüsiliselt kui ka mentaalselt keerulised turniirid.

Kuhu sa paigutaksid Brüsseli turniirivõidu oma seniste turniirivõitude Palermo, Brisbane'i ja Estorili seas? On sul enda jaoks üldse taoline pingerida koostatud?

Brisbane'i turniirivõit on hetkel pingereas esimene. Seal mängisin kogu nädala väga hästi. Brüssel tuleb teisena, kuna tegemist oli ikkagi Premier tasemel turniiriga.

Kui mugavalt sa ennast praegu muruväljakutel tunned? Selge see, et ammu pole mänginud, aga need ajad, kus muruväljak sulle pisut ebamugav tundus, on vist möödas?

Muru on väga keeruline kate. Ma pole sel aastal veel päris muruväljakul mänginud ja hetkel on raske öelda, kuidas seal tunne on. Viimati mängisin murul tegelikult kaks aastat tagasi, seega kindlasti saab alguses olema keeruline.

French Openil olid sul kaasas treener Märten Tamla ja füsioterapeut Kristjan Prüüs. Kuidas teie tiim praegu kokku sobib? Kas Tamla ongi nüüd su treener või sa seda nii ametlikult ei nimetaks?

Tiimis kõik hästi. Märteniga on meil hetkel kokkulepe treenimise osas kuni juuni lõpuni.

Ei saa küsimata jätta su tervise kohta. Kuidas end praegu tunned? Eelkõige just kannad - on nad mingis situatsioonis endast tunda andnud? Või on ka midagi muud juhtunud? Pikad turniirid ja mängud ikkagi selja taga.

Puusapainutaja lihase valu, mis Madridis välja lõi, on tänaseks taandunud ja kannad on ilusasti vastu pidanud. Midagi suurt hetkel ei häiri.

Lõpetuseks - tahaksid sa midagi oma toetajatele Eestis öelda? Julged sa neile eelolevate nädalate eel midagi lubada?

Kindlasti ma ei luba midagi. Aga mul on hea meel, et mul on Eestis palju fänne. Loodetavasti õnnestub rohkelt fänne ka tribüünidel näha.