"Collins alustas mängu hästi. Ta lõi väga tugevalt, liigutas mind mööda platsi ringi ning tegi palju äralööke," kiitis Kontaveit mängujärgses intervjuus ameeriklannat. "Tundsin, et mängisin kogu kohtumise samal tasemel, püüdsin lihtsalt mängus püsida ning see tuli mul hästi välja."

"Ma ei kaotanud kordagi usku, et suudan pärast avasetti tagasi tulla," jätkas eestlanna. "Pidin jääma tugevaks ning võitlema nii kõvasti, kui suudan ja sain sellega ka hakkama. Kindlasti tuli kasuks, et olin varasemalt palju mänginud."

Kontaveit on suutnud pärast pärast koroonapausilt naasmist võita üheksast kohtumisest seitse. "Tunnen, et minu mäng paraneb pidevalt. Olen pisiasjades järjest rohkem arenenud ning olen väga rahul sellega, kuidas koostöö treeneriga (Nigel Sears - toim) sujub."

Teises ringis ootab eestlannat ees sloveen Kaja Juvan (WTA 113.). "Ta mängib hästi, seega ootab kindlasti ees raske kohtumine," sõnas Kontaveit. "Siin pole kunagi lihtne. Ma mängin aga hästi ja ootan väga järgmisi kohtumisi."