Üksikmängus oli Ivanovi avaringi vastaseks venelane Aleksandr Igošin (ATP 819.) ning eestlane vormistas pea kaks tundi kestnud kohtumise võidunumbritega 6:4, 6:3, teatab Tennis.ee. Teises ringis kohtus Ivanov Aleksandr Žurbiniga (ATP 400.), kellel on turniiril esimene paigutus. 26-aastane venelane on sel aastal võitnud juba kolm Futures turniiri, neist viimased kaks augustis Kaasanis ja Moskvas, ning lisaks kolmel korral jõudnud finaali.

Eilses kohtumises kaotas Ivanov kohe esimese servigeimi, kuid murdis järgmises tagasi ning tasavägine sett lõppes kiires lõppmängus, kus eestlane ei loovutanud ainsatki punkti. Teises setis teenis Žurbin geimivõidu ainult esimeses geimis, kõik järgmised kuus kuulusid Ivanovile. Kindla võiduga 7:6 (7:0), 6:1 jõudis veerandfinaali Ivanov, kus ta kohtub venelase Konstantin Kravtšukiga (ATP 566.). 33-aastane Kravtšuk on teinud Moskvas kaks järjestikust head turniiri, jõudes nii möödunud kui ülemöödunud nädalal finaali.

Paarismängus on Ivanovi partneriks Mihhail Fufõgin, kellega ta eelmisel nädalal turniiri võitis. Esimeses ringis alistasid nad Venemaa duo Aleksandr Igošin ja Jan Sabanin tulemusega 6:7 (5:7), 6:2. Veerandfinaalis said nad jagu venelastest Denis Matsukevitš/Leonid Mazost 6:3, 6:1 ning poolfinaalis kohtuvad järgmise Vene paariga Bogdan Bobrov/Maksim Ratnjuk.