Esialgu oli Kanepil ja Tamlal kokkulepe koostööks kuni Wimbledoni lõpuni, kuid kuna koostöö on olnud edukas, siis mõistagi see jätkub.

"Kui me alguses Märteniga rääkisime, siis leppisime kokku, et vaatame edasi rahulikult kuni Wimbledoni lõpuni, aga kuna koostöö sujub, siis loomulikult läheme siit edasi," rääkis tenniseliidu president ja Kanepi suursponsor Enn Pant, kelle teada peaks Kanepi esmaspäeval tõusma WTA edetabelis 30 parema sekka, ilmselt 24. reketiks. See annab talle ka järgmiseks suure slämmi tuniiriks US Openiks asetuse ehk välistab kohe avaringis mõne suure tipuga kohtumist.

"Ma olen varem töötanud noortega, aga Kaiaga on palju lihtsam - mida ütled, seda ka kohe teeb. Ma ei ütle seda, et tal kohe ka kõik välja tuleb, aga ta on niivõrd professionaalne tennisist, et ta on valmis proovima kõike, kui talle see järgmisel mängul väiksemagi edu võiks anda," iseloomustas apriliikuus Kanepi treeneriks saanud Tamla oma hoolealust.

Küsimusele, kas Tamla eesmärk ja unistus oleks Kanepist teha maailma esireket, vastas ta: "Ma sellele küsimusele ei tahaks vastata. Ma ei tahaks mingit vekslit välja käia. Maailma esinumbrit teha... No selleks on esiteks vaja palju õnne ning teiseks, olem ausad, niikaua kuni Serena veel mängib, ei saa ükski teine treener lubada, et tema tennisist tõuseb esireketiks."

Kanepi jääb nüüd kaheks nädalaks Eestisse - esimese nädala puhkab kodus ja teisel hakkab laduma füüsist USA turneeks, mis tema jaoks algab turniiriga Washingtonis.

Vaata pressikonverentsi täispikkuses!