Kanepi võitis katkise sõrmeluuga mänginud Henini 6:7, 6:4, 6:3 ja vähendas Eesti naiskonna kaotusseisu 1:2-le.

Eesti lootused matšivõidule kustusid neljandas kohtumises, kus Maret Ani (WTA 220) alistus maailma 12. reketile Yanina Wickmayerile 6:2, 1:6, 1:6. 

Viimases kohtumises alistasid Margit Rüütel - Maret Ani paarismängus Kirsten Flipkens - Yanina Wickmayeri 2:6, 6:4, 6:3.

Mängu käik:

Maret Ani - Yanina Wickmayer 6:2, 1:6, 1:6

Maret Ani alustas suurepäraselt ning asus kõigest 24 minutiga 5:1 juhtima. Wickmayer vähendas oma serviga vahe 2:5-le, kuid Ani lõpetas oma servil avaseti võiduga 6:2.

Teises setis võidab Wickmayer esimese pallingugeimi ja murrab koheselt ka Ani servi - 2:0 belglannale. Ani jõuab Wickmayeri servil koguni kolme murdepallini (seis 40:0), kuid kaotab ometi geimi - 0:3. Järgnevalt jõutakse seisuni 1:5 ja Wickmayer servib seti võidule. Belglanna kindlustab teise seti võidu 6:1.

Maret Ani kaotab otsustava seti alguses kohe oma pallingu ja jääb 0:1 kaotusseisu. Wickmayer võidab oma pallingu ja murrab taas - juba 3:0 belglannale. Edasi jõutakse seisuni 1:4. Ani ei suuda enam mängu päästa ja kaotab kolmanda seti 1:6.

Kaia Kanepi - Justine Henin 6:7 (6:8), 6:4, 6:3

Kanepi hoiab avasetis oma esimest pallingugeimi, kuid Henin võidab seejärel kolm geimi järjest ja asub 3:1 juhtima. Eesti esinumber jõuab viigini 3:3 - esmalt hoiab oma pallingut ja realiseerib seejärel  oma esimese murdepalli.

Järgnevalt hoiavad mõlemad oma pallingugeime ja seis on Henini servi eel 6:5 Kanepile. Eestlanna pääseb Henini pallingul 40:0 juhtima, kuid belglanna tuleb raskest seisust välja ja võidab viis punkti järjest.

Kiires lõppmängus asus Kanepi 5:3 juhtima, kuid paraku tuli Henin taas raskest seisust välja ja võitis lõpuks 8:6. Avasett Heninile 7:6.

Teises setis alustas servimist Henin. Mõlemad tennisistid hoiavad oma pallinguid, jõutakse viigiseisuni 4:4. Kanepi suudab belglanna viienda pallingugeimi võita ja asub 5:4 juhtima. Järgnev Kanepi servigeim kestab väga kaua, kuid eestlanna suudab selle enda kasuks pöörata ja võidab lõpuks teise seti 6:4.

Kolmandas setis alustas servimist Henin, Kanepi suudab koheselt murda - 1:0. Järgnevalt hoitakse oma pallinguid ja jõutakse seisuni 5:3 Kanepile. Belglanna on siiani välja võidelnud neli murdepalli, kuid ei ole suutnud matši viigistada.

Seisul 5:3 murrab Kanepi taas Henini pallingu ja kindlustab võidu 6:3 setivõiduga.

Kanepi lõi täna neli ässa ja jõudis koguni 12 murdepallini, millest realiseeris 4 (Henin realiseeris 6-st ühe).

Teise päeva eelvaade:

Pühapäeval peetavates üksikmängudes on vastamisi Justine Henin - Kaia Kanepi ja Yanina Wickmayer - Maret Ani. Algselt pidi Kanepi mängima Kim Clijstersiga, kuid endine maailma esireket sai eilses Maret Aniga üksikmängus vigastada.

Henini ei antud algselt üksikmängudeks üles, sest ta murdis kolmapäeval vasaku käe keskmise sõrme.