Eesti üks edukaim tennisist Kaia Kanepi rügab aga ka pühade ajal trenni teha, et olla uuel aastal taas mänguvormis.

Kui jalad lubavad, sõidab Kanepi Austraaliasse juba aastavahetuse paiku ja harjutab seal koos Dušan Vemići ja tema teise õpilase, sakslanna Andrea Petkoviciga. Eestis on Kanepil mõned löögipartnerid, nõu ja jõuga püüab platsi ääres abiks olla ka Indrek Tustit.

Tervise püsides ei välista Kanepi ka veebruari algul föderatsioonide karikasarjas osalemist, kus Eestil oleks temast palju abi Euro-Aafrika tsooni I grupist ülespoole rühkimiseks.

Fed Cup on meil igal aastal mõtetest läbi käinud. Kuna see toimub vahetult peale Australian Openit, sõltub kõik tervisest. Kõigepealt peab vaatama, mis seis Austraaliaga jääb, kuid me oleme arutanud ka seda, et kui Austraalias ei mängi, oleks esimene võistlus Fed Cup või mõni väike turniir enne Indian Wells Mastersit (4. märtsil Californias algav turniir – toim),” sõnas Tustit, kes kavatseb Kanepiga jälle kaasa sõita umbes sama palju nagu viimastel aastatel. „Teen kaasa kõik suured slämmid ning kevad- ja suvehooajal päris mitmed võistlused. Vahepeal põikan odaviskajate juurde Aafrikasse, kus meil on kaks laagrit.”