"Sellest nädalast jääb väga positiivne emotsioon sisse. Väga õnnestunud turniir. Loomulikult on hea meel, võib-olla homme on veel parem," ütles Zopp pärast 7:6 (4), 7:6 (4) võitu rumeenlase Marius Copili (ATP 224.) üle Eesti Päevalehele.

"Oli väga võrdne mäng, mida näitab ka seis. Kokkuvõttes oli mul esimene sett natuke parem. Teises olin 3:0 ees, seejärel minu tase natuke langes ja vastase oma tõusis. Kaotasin viis geimi järjest, mis on lubamatu. Olin moraalselt valmis juba kolmandat setti mängima."

Et publikut eriti palju Kaasani 75 000-dollarilise auhinnafondiga turniirile ei jagunud, Zoppi ei häirinud. "Teiste päevadega võrreldes oli täna pealtvaatajaid isegi rohkem. Kusagil 150 inimest. Aga ma ei pööra sellele tähelepanu, kui mäng hakkab, on kõik muu peast pühitud," ütles ta.

10.-12. veebruarini võistleb Zopp Tondi tennisekeskuses peetaval Davis Cupi karikasarja matšil Luksemburgi vastu, pärast mida siirdub ta Bergamo ATP Challengeri turniirile, kus ta eelmisel aastal jõudis poolfinaali.

"Ootan Davis Cupi väga. Saab oma riigi eest mängida ja sõpradega koos võidelda," lisas Zopp.