Tasavägises esimeses setis nähti kokku viite servimurret, millest kolm tegi Kontaveit, neist viimase seisul 5:4 pärast enda pallingugeimi kaotamist. Teise seti murdepunktiks osutus eelkõige vaimselt pikk geim 1:1 seisul, kus nähti kokku kuute tasamängu ja Kontaveit pareeris neli vastase murdepalli. Pärast seda läks mäng Kontaveidi jaoks kui lepase reega ja lõppes setivõiduga 6:1. Viimase ponnistuse mängu tagasi tulla tegi Hsieh 1:4 kaotusseisus, kuid Kontaveit suutis sealgi kaks murdepalli päästa, pärast mida Taiwani tennisist juba vastupanust loobus.

Kontaveidi võidu vundament oli tema hea serv. Ta tegi 2 topeltviga, aga lõi tervelt 8 serviässa. Esimene serv õnnestus eestlannal 71-protsendiliselt ning esimese servi punktidest võitis Kontaveit 73%. Hsieh lõi vaid ühe serviässa ja tegi 5 topeltviga. Taiwanlanna esimese servi õnnestumisprotsent oli 49% ning ta võitis 52% esimese servi punktidest.

Head närvi näitas Kontaveit murdepalle mängides. Kuuest murdepallist realiseeris ta viis, Hsieh vaid 11-st kaks.

Kontaveit läheb teises ringis vastamisi hollandlanna Kiki Bertensiga (WTA 9.), kes alistas 6:4, 1:6, 6:3 ukrainlanna Dajana Jastremska (WTA 22.).

Täispikkuses: