Esimene sett kulges pingeliselt ning kestis 40 minutit. Kanepi võitis 6:4. Vastase serv õnnestus Kanepil murda viimases geimis.

Teise seti alguses oli kõikuv mõlemalt poolt, 2:2 seisuni jõuti nelja murdega. Oma servigeimi ei suutnud hoida ei Kanepi ega Tsurenko. Mõlemad kutsusid seti käigus korra ka arsti väljakule, aga meie vaatevinklist lõpp hea, kõik hea. Kolmandalt matšpallilt kindlustas Kanepi pääsu kaheksa parema hulka.

"Siin on alati tore mängida, kuna olen siin turniiri võitnud," sõnas matši järgses välkintervjuus Kanepi. Küsiti ka palavuse kohta, aga Kaia ei kurtnud. "Täna polnud hullu, eelmistel päevadel on olnud palavam. Täna oli mõnus mängida," lisas Kanepi võidumuigega.

Veerandfinaal peetakse homme, Eesti aja järgi kell 11. Eeldatavalt tuleb Kanepi vastaseks maailma neljas reket, tšehhitar Karolina Pliškova. Delfi TV kannab ka seda kohtumist üle otsepildis.

Eelinfo:

Varasemalt Kanepi ja Tsurenko omavahel kohtunud pole.

Põhitabeli avaringis alistas Kanepi venelanna Daria Kasatkina 6:2, 6:2, Tsurenko oli üle 8. asetusega kohalikust tennisistist Ashleigh Barty´st 6:3, 6:2.