Kontaveit alustas suurepäraselt ning pääses kiiresti 4:0 juhtima. 23-aastane Teichmann suutis seejärel murdega vastata, kuid eestlanna end rohkem üllatada ei lasknud ja kindlustas avaseti 6:3 võidu poole tunniga.

Teises setis piisas Kontaveidil ühest murdest, mis tuli viigiseisul 3:3, ning tüüris kindlalt võidusadamasse. Kaks matšpalli oli tal kasutada juba 5:3 eduseisus, ent need suutis šveitslanna oma servil päästa.

Meie esireket lõi tund ja 12 minutit kestnud mängus kaks ässa, tegi kolm topeltviga ning realiseeris kuuest murdevõimalusest kolm. Teichmann jõudis kolme murdepallini ja kasutas neist ära ühe. Eestlanna võitis seejuures esimeselt servilt 82% punktidest (vastane 63%).

24-aastane Kontaveit läheb kolmandas ringis ehk kaheksandikfinaalis vastamisi Marie Bouzkovaga (WTA 48.), kes üllatas täna tugevat Petra Kvitovat (WTA 12.), võites 2:6, 7:5, 6:2.

Teichmann võitis eelmisel öösel toimunud avaringis ameeriklanna Danielle Collinsi (WTA 53.) 6:3 ja 6:3. Kontaveit alistas avaringis teatavasti venelanna Darja Kasatkina (WTA 68.) tulemusega 6:3 ja 6:1.