"Zoppil on pikkust 6'3'', kuid ta näeb välja suurem, just nagu ekstra-suur versioon Jim Courierist. Ta kõnnib samamoodi - rahulikul ja enesekindlal moel. Te kõnniksite ilmselt ka, kui teil oleks selle kuti anatoomiline serv. Niimoodi meresinisesse ülikonda riietatuna jättis Zopp päris hirmuäratava mulje," kirjutas Tennis.com.

"Zopp pole kaugeltki mitte kobakäpp. Tal on suure mehe kohta päris kena reketitunnetus ning talle meeldib drop-shot'i lüüa. See on sellise mängija nagu Robredo vastu, kellele meeldib mängida 10-12 jalga äärejoonest eemal, eriti efektiivne võte."

Kirjutaja põhjendab ka ära, miks ta otsustas Zoppi ja Robredo matši üldse vaatama minna:

"Kui teile meeldivad vandenõuteooriad, siis siin on üks: Tommy on madalaima asetusega tennisist meeste tabelis. Ta määrati mängima täiesti tavalisel ja eelviimasel, 16. väljakul. Ning tema vastaseks oli Eesti tennisist Jürgen Zopp - panite tähele, et tema perekonnanimi algab "Z" tähega? Loomulikult tegi see kõik sellest kohtumisest minu jaoks "must-see" mängu, seega ma seadsin ennast sinna laagrisse koos Robredo tulihingeliste fännidega (või lihtsalt igavlevate täispaketi omanikega)."

Zopp kaotas avaringi matši Robredole 3:6, 2:6, 1:6.