Raisma alistas 2. ringis Artjom Dubrivnõi (Venemaa) 6:3, 7:6 ja 3. ringis Matthias Haimi (Austria) 6:4, 6:1. Kaheksandikfinaalis kohtub Raisma kolmandana asetatud prantslase Corentin Moutet’ga. ITF-i noorte edetabelis pole Moutet siiski Raismast palju ees, nad asuvad vastavalt 92. ja 160. kohal. Moutet on hetkel maailma parim 1999. aastal sündinud noormees, ta on seega Raismast aasta noorem. Paarismängus alistasid Raisma ja Mattias Siimar neljandana asetatud Ukraina paari Vladislav Lobak/Artjom Vasešnikov 6:3, 7:6 ning jõudsid samuti 1/8 finaali. Kuid tüdrukute paarismängus langesid Valeria Gorlatš/Jana Kuzovkova välja 2:6, 4:6 kaotusega kuuendana asetatud Tšehhi paarile. Eesti tüdrukud enam U16 klassi konkurentsis pole.

U18 turniiril Klostersis (Šveits) jätkab pürgimist Hendrik Inno, kes võitis Pavel Korenetsi (Valgevene) 6:7, 6:4, 6:2, Alan Braschinsky kaotas pingelises mängus Omar Salmanile (Belgia) 6:2, 6:7, 4:6. Paarismängus pole eestlased veel alustanud. Inno vastane 32 parema hulgas on aga väga tugev – kolmandana asetatud ning ITF-i maailma noorte edetabeli 8. reket Johan Sebastian Tatlot (Prantsusmaa).

U14 turniiril Plzenis (Tšehhi) kaotas üksikmängus eestlastest viimasena konkurentsis püsinud Maria Lota Kaul teisena asetatud Dajana Jastremskale (Ukraina) 2:6, 6:7. Kuid konkurentsis püsivad mõlemad paarid, kelle viimased mängud olid täiesti sarnased: nii Kaul/Maileen Nuudi kui ka Robin Erik Parts/Daniil Glinka alistasid Bosnia paari sama tulemusega 6:3, 6:4. Ka edasine on sarnane, nüüd kohtuvad mõlemad esimesena asetatud paariga – Kaul/Nuudi vastasteks venelannad, Parts/Glinkal sakslased. Kuid erinevus on selles, et poisid on jõudnud juba 3. ringi (16 parema hulgas), tüdrukud 2. ringi.