Kanepi alustas matši kahe järjestikuse servimurdega ning läks avasetti 4:0 juhtima. Tasapisi pääses ka Sevastova mängu tagasi ning murdis eestlanna pallingu kuuendas geimis, vähendades järgnevalt oma pallingut nulliga hoides kaotusseisu 3:4-le. Seti viimased kaks geimi kuulusid aga taas Kanepile.

Teises setis ei andnud Kanepi Sevastovale praktiliselt võimalustki. Ta võitis seti esimesed viis geimi ning omas kuuendas geimis esimest matšpalli, millelt veel võitu vormistada ei õnnestunud. Viimases geimis pareeris Kanepi ühe murdepalli ning kasutas ära teise matšpalli.

59 minutit kestnud mängus lõi Kanepi ühe serviässa ja tegi kolm topeltviga (vastane 2 ja 0). Esimene serv õnnestus Kanepil 54-protsendiliselt (Sevastova 62%), aga esimeselt servilt võidetud punktide protsent oli korralik 76% ning teiselt servilt võidetud punktide osakaal samuti üle keskmise, täpsemalt 57% (Sevastoval 50% ja 40%). Kanepi lõi 18 äralööki ja tegi 23 lihtviga (Sevastova 7-17). Mõlemad naised kasutasid murdepalle 50-protsendiliselt, kuid selle erinevusega, et Kanepi võitis neid kätte 10, Sevastova vaid kaks.