Kontaveit alustas kohtumist suurepäraselt ning asus kahe järjestikuse murde järel kiiresti 4:0 juhtima. Lõpuks kuulus vaid 31 minutit kestnud avasett eestlannale tulemusega 6:1. Kui Kontaveit realiseeris üheksast murdevõimalusest kolm, siis rumeenlanna ei saanud ühtegi murdepalli.

Teises setis jäi Kontaveit oma servigeimi kaotamise järel 2:3 taha, kuid suutis siis kahel korral murdega vastata ning lõpetas seti 6:3 võiduga.

Kontaveit lõi kaks ässa, tegi ühe topeltvea ja realiseeris 14-st murdevõimalusest viis. Esimeselt servilt võitis eestlanna 79% punktidest, kuus topeltviga teinud rumeenlanna vastav näitaja oli vaid 44%.

Cirstea oli siiani saanud Dubais ridamisi häid võite. Kvalifikatsiooni teises ringis lülitas ta konkurentsist esimesena asetatud sakslanna Julia Görgesi (WTA 36.) ning viimases ringis alistas ta hispaanlanna Carla Suarez Navarro (WTA 59.).

Teises ringis kohtub Kontaveit venelanna Anastassija Pavljutšenkovaga (WTA 31.), kes alistas täna mõneti üllatuslikult šveitslanna Belinda Bencici (WTA 4.) 1:6, 6:1, 6:1.

Tänane mäng täispikkuses: