Kanepi alustas kohtumist hästi ja võitis kohe enda servigeimi. McHale vastas enda servigeimi võitmisega, kuid kaks järgmist geimi kuulusid juba Kanepile. Eestlanna oli 3:1 eduseisus ning juhtis ka enda servigeimil, kuid tegi seejärel jalale viga.

Väljakule kutsuti ka füsioterapeut, kes teipis eestlanna sääre uuesti kinni, kuid püsti tõustes sai selgeks, et vigastus on ikkagi piisavalt tõsine ja mängu ei ole võimalik jätkata. Nii pääses järgmisesse ringi McHale.

Vaata ka mängu lühikokkuvõtet:

Maailma edetabelis hetkel 58. kohta hoidev Kanepi on aastat alustanud korralikult: aasta esimesel turniiril Brisbane'is jõudis ta veerandfinaali, Austraalia lahtistel kolmandasse ringi. Kaks nädalat tagasi Indian Wellsis pidi Kanepi kotid pakkima teises ringis, jäädes seal alla Coco Vandeweghele.

25-aastane McHale paikneb WTA edetabelis hetkel küll alles 91. kohal, kuid on oma karjääri tipphetkel olnud ka esimese 25 seas. Indian Wellsis sai temagi kiire kaotuse, kui jäi juba avaringis alla tšehhitarile Katerina Siniakovale. Miami Openil on ta kuuel aastal järjest teise ringi jõudnud, kuid mitte kunagi kaugemale.

Kanepi ja McHale on omavahel kohtunud kahel korral ning seis on praegu 1:1 - eestlanna jäi kahes setis peale neli aastat tagasi selsamal Miami turniiril, ameeriklanna võitis omavahelise mängu sellest kuu aega varem Mehhikos Acapulcos.