Maailma kolmanda reketi pressikonverents algas küsimusega "Mida sa täna hommikuks sõid?". "Mängisin liiga hästi, jah?" küsis rumeenlanna vastu. "Samu asju. Olen kaks nädalat hommikuks samu asju söönud. Tarbisin energiat."

"Ideaalset mängu pole olemas, aga ma olen väga rahul, kuidas ma mängisin. Tundsin end väljakul hästi, liikusin hästi, pallitunnetus oli väga hea. Oli hea mäng," lisas ta mängu kohta.

Väljakul antud intervjuus rääkis Halep, et tegi selleks hooajaks esimest korda ettevalmistuse kodust eemal. "Tegin sel korral hooaja eel natuke rohkem tööd kui tavaliselt, veetsin selle treeningperioodi esimest korda kodust eemal ilma ühegi puhkepäevata. Tunnen end palju tugevamini kui varem," ütles maailma kolmas reket.

"Tunnen poolfinaali minnes rohkem energiat. Homme saab olema raske matš, aga poolfinaal peabki seda olema," sõnas ta pressikonverentsil.

Halepi poolfinaali vastaseks on hispaanlanna Garbine Muguruza (WTA 32.), kes sai veerandfinaalis tulemusega 7:5, 6:3 jagu venelannast Anastassija Pavljutšenkovast (WTA 30.).