Mängud peetakse 3.–6. veebruarini Iisraelis Eilatis. Eestiga samasse gruppi kuuluvad Belgia, Bulgaaria, Horvaatia, Gruusia, Suurbritannia, Ungari, Iisrael, Läti, Portugal, Lõuna-Aafrika, Rootsi, Türgi ja Ukraina.

Eesti naiskonda kuuluvad Anett Kontaveit (WTA 91), Kaia Kanepi (WTA 121), Valeria Gorlatš (WTA 1040) ja Maileen Nuudi. Naiskonna kapten on Märten Tamla.

Meie gruppi kuuluvatest naiskondadest on väga tugev Ukraina, kelle kolm mängijat kuuluvadmaailma saja esimese hulka: Elina Svitolina (WTA 19), Lesia Tsurenko (WTA 33) ja Kateryna Bondarenko (WTA 89).

Samuti on tugev naiskond Belgial, kus esinumbrid on Yanina Wickmayer (WTA 41) ja Alison Van Uytvanck (WTA 44). Alahinnata ei saa ka Suurbritannia naiskonda, kuhu kuuluvad Johanna Konta (WTA 48) ja Heather Watson (WTA 55).

Naiskondade koosseisud ja lisainfo leiab siit.

Hetkel kehtivas Fed Cupi võistkondlikus edetabelis võib Eesti leida gruppi kuuluvate riikide seast viimasel, 53. positsioonil. Rida eespool asub Läti. Grupi kõrgeim koht – 21. - kuulub Rootsile.

Eesti osaleb Fed Cupi võistlussarjas 1992. aastast. Edukaimad aastad olid meile 2009 ja 2010, kui mängiti Maailmaliiga üleminekumängudel.