Võrdselt alanud avasetis osutus murdepunktiks Kontaveidi servigeim seisul 3:4, kus ta küll 30-0 juhtima asus, kuid Sakkari seejärel mängu esimese murde kirja sai.

Teist setti alustas Sakkari 4:0 eduga, misjärel võitis Kontaveit küll kaks geimi järjest, ent pidi siiski setis vastase 6:2 paremust tunnistama.

Kohtumine täispikkuses:

Enne mängu:

Uue ajakava järgi tulevad Kontaveit ja Sakkari 6. väljakule Eesti aja järgi mitte varem kui kell 14. Enne neid on seal kavas kolm matši.

Kui eestlanna oleks kreeklanna alistanud, tulnuks täna pidada ka kolmanda ringi mäng. Delfi TV näitab Kontaveidi mänge otseülekandes.

Ilmateade lubab erinevalt eilsest Rooma päikesepaistelist ilma osalise pilvisusega ning temperatuure alates 20 kraadist. Tõenäoliseks peetakse ka väikest vihma.

Sakkari alistas eile oma esimese ringi kohtumises maailma 36. reketi Anastassia Pavljutšenkova poolteist tundi kestnud kohtumises 6:1, 7:5.

Omavahel on Kontaveit ja Sakkari kohtunud kuuel korral, kusjuures mõlemal on ette näidata kolm võitu. Viimati oldi omavahel vastamisi mullu sügisel Cincinnati turniiril, kui 6:1, 6:3 jäi peale eestlanna.

Saviliival on kuuest mängust peetud üks - 2016. aastal Gstaadis, kui Kontaveit võitis 7:5, 6:1.

Kontaveidi ja Sakkari kohtumise võitja läheb järgmises ringis ehk 16 parema seas vastamisi Petra Kvitova (WTA 5.) ja Julia Putintseva (WTA 38.) paari võitjaga.