Miami turniirieelsel treeningul hüppeliigest väänanud Zopp mängis pärast pausi eile esimest korda tennist, kuid ütles, et jalg pole veel mängukorras. “Praegu saan valu tundmata teha kõike, otse joostes võin isegi sörkida, ent tennises vajalikke külgliikumisi veel mitte. Kuid loodan, et Davise karikavõistlusteks saab korda,” sõnas Eesti esireket.

Kohtumine Poolaga peetakse Inowroclawis 6.-8. aprillini, väljakukatteks on korraldajad valinud Taraflex vaiba. “See on kiire põrkega kate, mis meie meeste jaoks pole paha, kuid ka poolakad on sedalaadi väljakul väga tugevad,” teadis Eesti koondise kapten-treener Peeter Lamp.

Lambi sõnul arvestab ta praegu üksikmängudes Zoppi ja Ivanoviga. “Tean, et kui matš algaks täna, siis Zopp mängida ei saaks. Aga aega on piisavalt. Ka Põldma on viimasel ajal olnud vigastusega kimpus, seetõttu on hetkeseisuga teine number Ivanov,” sõnas Lamp.

Poolakate esireket on Lukasz Kubot, kes maailma edetabelis asub praegu 51. kohal. Lambi andmetel on teine üksikmängija kas Jerzy Janowicz (196.) või Michal Przysiezny (344.). “Poola on muidugi soosik, kuid võiduvõimalused on meil täiesti olemas,” hindas Lamp.