Zopp pääses avasetis 4:1 juhtima, kuid prantslane suutis seti kiiresse lõppmängu viia. Seal asus Robert 4:0 ja 6:1 juhtima ning kuigi Zopp jõudis veel 5:6-ni, kuulus kiire lõppmäng tulemusega 7:5 prantslasele.

Teises setis suutis 27-aastane Zopp kolmandas geimis prantslase pallingu murda ja hoidis edu lõpuni, võites seti 6:4. Otsustavas setis asus prantslane kiiresti 3:0 juhtima ning eestlasele enam võimalust ei andnudki.

Zopp oli kvalifikatsiooni avaringus alistanud Taipei esindaja Ti Cheni (ATP 214.) 6:2, 6:3, Robert sai numbritega 6:3, 7:5 jagu aga maailma edetabelis temast enam kui 300 kohta kõrgemal asetsevast slovakist Norbet Gombosest (ATP 118.).

"Mäng oli väga pingeline mõlemapoolsete võimalustega. Vastane oli servitõrjel väga hea,” kommenteeris treener Märten Tamla tänast mängu, vahendab tennis.ee.

Järgmisel nädalal algaval Wimbledoni põhiturniiril osalevad eestlastest naisüksikmängus Kaia Kanepi ja Anett Kontaveit ning juunioride põhitabelisse pääsenud Kenneth Raisma. Juunioride kvalifikatsiooniturniirile pääses esmakordselt ka Mattias Siimar, kes alustab mängudega järgmisel kolmapäeval.