Kohtumine algas kohe Riske murdega ja Kanepi kordagi eduseisu ei jõudnud. Kummaski setis. Avaseti lõpus ja teise alguses oli periood, kus vastane võitis kaheksa geimi järjest. Läks väga ühepoolseks. Kanepi enda mäng ei klappinud, vastane üle mõistuse hästi midagi ei teinud.

Teises setis seisul 0:5 toimus korraks elavnemine, aga Kanepi enda eksimused said lõppkokkuvõttes ikkagi määravaks.

Miami turniir lõppes eestlanna jaoks kolmanda mänguga, kaks kohtumist kvalifikatsioonis ta võitis.

Mängu statistika, vasakul tulbas Kanepi näitajad:

Eelinfo:

Kanepi jõudis Miami Openi põhiturniirile läbi kvalifikatsiooni, kus ta pidi alistama kaks vastast. Avaringis alistas ta hispaanlanna Paula Badosa Giberti (WTA 130.) 6:3, 6:3. Otsustavas mängus oli üle ungarlannast Timea Babosist (WTA 105.) 6:3, 6:4.

Kanepi ja Riske on omavahel kohtunud kahel korral, mõlemal on kirjas üks võit. 2013. aastal jõudis Kanepi 6:2, 6:3 võiduga Riske'i üle Wimbledonis kaheksandikfinaali. 2014. aasta Madridi turniiril oli Riske parem numbritega 6:7, 6:1, 6:2.

Anett Kontaveit alustab Miami turniiri otse teisest ringist, kus tema vastaseks on maailma edetabelis 73. kohal paiknev ameeriklanna Amanda Anisimova, kes alistas esimese ringi matšis sakslanna Andrea Petkovici (WTA 67.) 6:4, 6:3. Suure tõenäosusega leiab kohtumine aset reede õhtupoolikul või ööl vastu laupäeva.