Poistest osalesid turniiril lisaks Murrandile ja Jakobile ka Hugo Kristianson ja Andreas Sillaste. Kuigi osalejaid oli kõikjalt maailmast, siis kaheksa parema hulka jõudsid lisaks neljale eestlasele neli Soome poissi.

Sillaste jõudis veerandfinaali, alistades soomlased Benjamin Ylineni 6:1, 6:0 ja Oliver Byskata 6:3, 6:3. Kaheksa parema hulgas kohtus ta Indrek Soomega ja kaotas 3:6, 2:6. Jakobi sai avaringis jagu Aaron Matikkalast 6:1, 6:3 ja teises ringis Jimi Gomanist 6:1, 6:3, kuid kaotas veerandfinaalis Lucas Forsstromile 4:6, 4:6.

Ainsana sai mitte-soomlaste vastu mängida Kristianson, kes alistas esimeses ringis venelase Alexander Sviridochkini 6:1, 6:1, seejärel lätlase Renards Skutelsi 6:0, 6:1. Veerandfinaalis pidi ta paraku tunnistama tugeva soomlase Otti Leikola nappi 4:6, 6:2, 7:5 paremust.

Murrandi jõudis võiduni, alistades ridamisi Soome poisse: Max Alopaeusi 6:1, 6:4, Juho Eric Biggsi 7:5, 6:0, veerandfinaalis Oskar Stumpfi 6:0, 6:0 ja poolfinaalis Indrek Soome 6:3, 6:1. Finaalis Leikola vastu oli mäng pingeline ja turniirivõit tuli tulemusega 7:6(5), 7:5.

Paarismängus olid esimese paigutusega Murrand / Jakobi avaringis vabad. Veerandfinaalis said nad jagu Soome paarist Byskata / Forsstrom, poolfinaalis alistati soomlased Axel Eriksson / Axel Valavaara ning finaalis põhjanaabrite esipaar Leikola / Soome 6:1, 6:4.

Tüdrukutest võistlesid Pajulahtis Aurelia Riga, Karola Suviste, Diandra Suitso, Mariela Pluutus ja Liisa Varul. Nendest teise ringi jõudis Suviste ja väga eduka turniiri tegi Riga, kes jõudis poolfinaali, kus kaotas hilisemale võitjale.