„Mis siin ikka kommenteerida. Siis, kui see kandade teema oli, võtsime kasutusele kõik abinõud ning ühe võimalusena nägime Rainer Kägolt info saamist, kuidas kannad kiiresti korda saada. Sealtmaalt on jäänud Kaia aitamine peamiselt tema kohustuseks,” ütles Rannama Delfile ning lisas, et ta ühe tuntuima kliendi ilmajäämise pärast solvumist ei tunne. „Miks ma peaks solvunud olema? Ei, seda küll mitte. Mul on endal tööd piisavalt. Ma pole kunagi ju Kaiaga laulatatud olnud. Olen alati öelnud, et kui ta abi vajab, siis ma aitan teda.”

Ka Kanepi treener Silver Karjus ja isa Jaak Kanepi ütlesid eile Õhtulehele, et ei nimetaks koostööd Rannamaga ilmtingimata veel lõppenuks.

5. novembril Eesti Päevalehele antud intervjuus ütles Kägo, et mõttele tema poole pöörduda tuli Karjus. „Kaia ei leidnudki, hoopis Silver tuli mõttele mind üles otsida. Silver oli minu juures käinud, kui tal olid probleemid jalgade ja kandadega. Kaia jõudis minu juurde juuli lõpus ja kulus vaid umbes nädal, kui tema kannad said korda! Pärast läks Kaia USA-sse, kus algaski tema uus tõus,” vastas Kägo küsimusele, kuidas Kaia ta üles leidis.

„Mingil ajal saame kokku lausa igal nädalapäeval, aga vähemalt kolmel korral nädalas tuleb igal juhul kohtuda. Tuunime Kaiat hoolega, et ta suure slämmi turniiri ära võidaks!” lisas ta.

Hetkel töötab Kägo Kanepi seljahäda kallal, mis viimasel Helsingi turniiril teda vastasele loobumisvõidu andma sundis. „Esimesed mängud Helsingis sai ta peetud ainsagi mureta – niipea, kui esimene signaal ilmnes, tõmbasime kohe pidurit,” ütles Karjus Õhtulehele.

Rannama lisas täna: „Nii palju, kui ma Silveriga olen rääkinud, siis midagi väga tõsist see ei ole.”