"Varem või hiljem peavad ju ässad vastu tulema. Mis täna tehtud, see homme hooleta," arvas Uba, kes usub, et küllap Kontaveit ka ise loosiga rahul on. "Ma arvan, et tal vedas. Vaadates tema arengut ja mängu US Openil, siis küllap ta sinna tippu jõuab varem või hiljem. Aga saada elu esimestel suurtel slämmidel selliseid kogemusi on väärtus omaette. Usun, et Anett ka loosi üle väga ei kurvasta. Positiivne on, et ilmselt näeb seda mängu ka Eurospordist, nagu me võisime kaasa elada mängule Venus Williamsiga. Igal mündil on alati kaks poolt."

Muguruza mängib Uba sõnul väga jõulist mängu, kuid sama stiil on ka Kontaveidil. "Muguruza on väga pikka kasvu ja tugeva serviga mängija. Kogu naiste tennis on tänapäeval läinud nö power tenniseks. Selliseid osavaid ja taibukaid mängijaid nagu Agnieszka Radwanska, jääb järjest ähemaks. Muguruza kuulub samuti sinna uude põlvkonda, kellel on vaid üks siht - lüüa palli ja lüüa seda kõvasti. Anetil on sama stiil. Loodame, et tuleb vägev mäng."

Uba näeb Kontaveidil võimalust, kui eestlanna hoiab pallivahetused võimalikult lühikesed. Seda eelkõige vastase parema liikuvuse tõttu, kuid ka kuuma ilma pärast. "Anetil peab serv imehästi jooksma. Tõrje puhul ei näe ma probleemi, see on tal väga korralik. Muguruza on kindlasti liikumises üle. Anetil füüsiline pool kõige tugevam ei ole, mistõttu on vaja mängida lühikesi punkte, mis eeldab riski piiril mängimist," arvas Uba.