Asetatud meesmängijatest jõudsid oma kohtumised võidukalt lõpuni tüürida Tomas Berdych, Dominic Thiem, Bernard Tomic, Alexander Zverev ja maailma esinumber Novak Djokovic, kes kindla võiduga prantslase Adrian Mannarino üle sammus juba kolmandasse ringi 32 parema hulka.

Naisteturniiril said oma avaringi mängud peetud soosikuteringi kuuluvad Petra Kvitova ja Agnieszka Radwanska. Nii tšehhitar kui ka poolatar alistasid oma esimese ringi vastased äärmiselt kindlalt, loovutades vastavalt 4 ja 3 geimi. Väga tugevat mängu näitas ka peaväljakule üle viidud mängus turniiri seitsmes asetus, kevadel kahekuulist vigastuspausi pidanud Belinda Bencic. Paljude vihmapauside tõttu sai Anett Kontaveit väljakule natukene enne kella kaheksat Eesti aja järgi. Eestlanna alustas mängu kohe oma servigeimi kaotusega, aga pärast lühikest sisseelamist suutis neljandas geimis Strycova servi tagasi murda. Seisul 3-2 ja 15-40 avanesid Wimbledoni kohal uuesti taevaluugid, mistõttu sammuvad Eesti esireket ja tšehhi kolmas number uuesti väljakule turniiri neljandal päeval.

Ajakava järgi tulevad Kontaveit ja Strycova uuesti 14. väljaku murule Eesti aja järgi kell 13.00.

Neljanda mängupäeva magusamad mängud

Meeste turniiril on täna kuhjaga põnevaid kohtumisi, võimalikud üllatused ei pruugi ennast peidus enam hoida. Grigor Dimitrov ja Gilles Simon jätkavad sisuliselt nullist, enne vihmapausi jõuti mängida kõigest üks geim. Kindlasti tasub silma peal hoida Milos Raonici ja itaallase Andreas Seppi vahelisel kohtumisel ning ühtlasi saab olema huvitav jälgida kas austerlane Dominic Thiem suudab häid esitusi jätkata ning oma eakaaslase Jiri Vesely üle mängida. Vasakukäeline tšehh sai tänavu Monte-Carlo liival hakkama pea võimatuga kui turniiri teises ringis alistas Novak Djokovici enda. Peaväljaku päeva nael on kindlasti Andy Murray teise ringi kohtumine Yen-Hsun Lu vastu. Taiwani tennisist on Wimbledoni veerandfinalist aastast 2010 ja oma parimat mängu näitab just murul. Kolm aastat tagasi kohtusid samad mehed samuti teises ringis ja tookord teel tiitli suunas ei loovutanud Murray Lule settigi. Päevad ei pruugi siiski vennad olla.

Margus Uba mängupäevale ette vaatav kommentaar ilmub Wimbledoni turniiri ajal igapäevaselt. Wimbledon 2016 on Eestis nähtav Starmani vahendusel Eurosport 2 kanalil nii kaabelvõrgus, üle õhu leviva signaali vahendusel ning ka arvutites ja nutiseadmetes.