22-aastane venelanna osales tänavu juba kuuendal Sharm El Sheikhi turniiril, olles vaid ühel neist teise ringi jõudnud. Dmitrieva ja Nuudi omavahel kohtunud polnud, küll aga sai venelanna veebruaris Egiptuses kvalifikatsioonis jagu Maria Lota Kaulist 6:2, 4:6, 6:4.

Nuudi ja Dmitrieva vahelise kohtumise esimene sett algas punk-punkti heitluses, kuid neljandas setis suutis Nuudi vastase servi murda ja 3:1 juhtima minna. Kahjuks tegi eestlanna oma pallingul kaks topeltviga ja Dmitrieva murdis geimi tagasi. Teine kord õnnestus Nuudil murda seti lõpus.

Teine sett algas sarnaselt esimesele. Jälle läks Nuudi 3/1 ette, siis aga leidis vastane mängukindluse ja võitis viis geimi järjest. Otsustavas setis noor eestlanna ei loovutanud Dmitrievale ühtegi geimi.

Mäng kestis 2 tundi ja 12 minutit. Nuudi lõi kaks serviässa, kuid tegi seitse topeltviga vastase nelja vastu. Murdepallidest realiseeris eestlanna 12-st 6 ja venelanna 13-st 4.

Võiduga teenis Nuudi puuduva punkti ja saab lõpuks koha WTA edetabelisse. Edetabelisse jõudmiseks on vaja saada punkte kolmelt võistluselt. Eelmisel aastal USA-s Charlestonis ja Merko Estonian Openilt saadud esimese ringi võitudega olid punktid kahelt võistluselt olemas.

Järgmises ringis on Nuudi vastaseks 20-aastane Ching-Wen Hsu (WTA 405.) Taipeist, kel on turniiril esimene paigutus.

Millisel kohal Nuudi paiknema hakkab, selgub 24. aprillil avaldatavas WTA edetabelis.