Tallinki tennisekeskusesse on oodata 14 naiskonda, nende seas ka lätlannasid, inglannasid ja poolatare, mis tähendab, et meie tennisepublik võib oma silmaga näha nimetatud koondiste esinumbreid Jelena Ostapenkot, Johanna Kontat ja Agnieszka Radwanskat.

Lisaks on Eestisse tulemas Austria, Bulgaaria, Horvaatia, Gruusia, Ungari, Portugali, Serbia, Sloveenia, Rootsi ja Türgi naiskonnad.

Nimetatud tiimidest moodustatakse kaks kolme- ja kaks neljaliikmelist alagruppi. Kokku ei saa sattuda juba gruppidesse paika asetatud Serbia, Suurbritannia, Horvaatia ja Poola. Alagrupivõitjad selgitavad play-off süsteemis kaks naiskonda, kes pääsevad Maailmaliiga 2. grupi play-off'i. Alagruppide viimased kaks naiskonda jätkavad mängimist, vältimaks Euroopa-Aafrika 2. gruppi langemist (samuti 2 naiskonda).

Turniir toimub 7.-10. veebruarini. Sama võistlust võõrustad Tallinki keskus ka tänavu 8.-11. veebruarini. Eesti sai oma alagrupis Serbia järel teise koha ja kaotas 5.-8. koha mängus Austriale. 1. grupist langesid Tallinna mängudega välja Gruusia ning Bosnia ja Hertsegoviina. Serbia ja Suurbritannia pääsesid üleminekumängudele, kuid kaotasid seal vastavalt Austraaliale (0:4) ja Rumeeniale (2:3).