Kaul krooniti esimest korda Eesti täiskasvanute meistriks juba 15-aastaselt 2015. aastal, kui ta alistas finaalis Eva Paalma. Tiitlit kaitses ta aasta hiljem finaalis Liina Suurvariku vastu mängides. 2017. aastal nimetati ta esmakordselt Fed Cupi naiskonda, kuid juba seal mängis ta valuvaigistite toel. Sama aasta lõpus läks Kaul õlaoperatsioonile ega naasnud võistluskarusselli enne kui 2019. aasta alguses.

Saates kuulebki, mida ta sel raskel perioodil mõtles ja mida ta sellest kõigest õppis. Ühtlasi saame teada, miks jäid tänavu esimest aastat ainult täiskasvanute ITF-i turniire mänginud Kauli tulemused loodetust tagasihoidlikumaks ning millised sihid ja plaanid on neiul järgmiseks hooajaks. Mõistagi sai räägitud Kauli karjääri algusaegadest ning olulisematest treeneritest ja abilistest, kes tal sel teekonnal on olnud.

Kõik Delfi Tasku podcastid on leitavad ka Soundcloudist, Google Podcasts'ist, Apple Podcasts'ist ja teistest podcasti rakendustest.

Pühade nädalal võtavad "Matšpalli" podcasti stuudios istet vennad Mattias ja Kristofer Siimar. Kuulajate küsimused neile on teretulnud aadressile tennis@delfi.ee!

Head kuulamist!
1x
00:00
Maria Lota Kaul kuulus Fed Cupi naiskonda 2017. aastal, kuid järgmise aasta matši vaatas ta juba kipsis käega kõrvalt.