Esimesele küsimusele saime jaatava vastuse nädalavahetusel, kui Küprose esindaja saatis lennupiletite ja hotellibroneeringute kinnituse, teatab Tenniseliit oma koduleheküljel. Teisele küsimusele teab vastust ainult Baghdatis. Möödunud aastal Davis Cupi kolmest võistlusest tuli ta väljakule ainult San Marinos Kreeka koondise vastu mängides ja sedagi paarismänguks.

Kas me näeme vastamisi Zoppi ja Baghdatist, saab selguse järgmisel teisipäeval, kui loositakse alagrupid. Ühte alagruppi Küprosega Eesti paigutuse tõttu ei satu. Laupäeval, 5. märtsil võib antud duell siiski aset leida, kui Küpros ja Eesti võidavad alagrupid ning just nende alagruppide võitjad on loosi tahtel poolfinaalis vastamisi võitlemaks koha eest kõrgemasse liigasse.

Eesti meeskond (Zopp, Vladimir Ivanov, Kenneth Raisma, Mattias Siimar) on üks võistluse favoriitidest. 2.-4. märtsini toimuvad alagrupimängud, eestlaste mängud peetakse päeva teises pooles, mitte enne kella 16. Koondise kapten Ekke Tiidemann kinnitas, et Eesti võistkond läheb võistlustele positiivses meeleolus: “Kõik mehed on hetkel terved ja osalevad käesoleval nädalal individuaalturniiridel.”

“Vastastest nüüd otseselt ei karda küll kedagi, aga nimekirjade poolest on tugevamad konkurendid kindlasti ühtlase koondisega Iirimaa, endise maailma esikümne mängija Marcos Baghdatisega Eestisse saabuv Küpros ning Moldova,” loetles kapten ja lisas, et alahinnata ei tasu kedagi: “Arvestades Davis Cup´i formaati, siis ühel päeval võivad üllatusvõimelised olla paljud meeskonnad.”

Alagruppide loosimine ja pressikonverents toimub päev enne võistlusi, 1. märtsil. Siis saavad vastuse paljud küsimused.