Kristofer Siimar ja Kenneth Raisma võistlevad Egiptuses tugevatel ITF noorteturniiridel. Üks neist lõppes eelmisel nädalal ja seal jõudis Raisma 16 parema hulka. Kristofer aga võitis turniiri paarismängus koos inglase Jay Clarckiga. See on Kristoferi juba viies ITF Juniors sarja paarismängu turniiri võit sellel aastal, vahendab tennis.ee.

Sellel nädalal alustavad mõlemad noormehed Egiptuses uut 2. kategooria turniiri. Neidudest osaleb samal turniiril Valeria Gorlats.

Möödunud nädalal Leedus Siauliais peetud 5. kategooria turniiril osalesid noormeestest Henri Nael, Robin Erik Parts ja Siim Troost. Nael jõudis turniiril veerandfinaali, kus kaotas ülinapilt hilisemale finalistile. Parts ja Troost võitsid aga turniiri paarismängu!

Neidudest alustasid põhiringis Anette Mäelt, Saara Orav, Hella Linda Sepman, Maria Lota Kaul ja Polina Tsernjak. Edukaimad olid Sepman ja Kaul, kes jõudsid turniiril veerandfinaali. Paarismängus oli edukaim Mäelt, kes jõudis koos paarilisega, rootslanna Molly Helgessoniga, poolfinaali.

Sellel nädalal alustavad Leedus turniiri lõpetanud noored Lätis, Liepajas 5. kategooria turniiril. Põhiringis on noormeestest Nael, Parts ja Troost ning neidudest Mäelt, Sepman ja Kaul. Orav ja Tsernjak alustasid kvalifikatsiooniturniiril.