"Tüdrukud alustasid paarismängu hästi. Rootslannad ei olnud valmis, et Saara nii hästi võib mängida," rääkis Eesti naiskonna kapten Märten Tamla Delfile. "Kahju, et teise seti alguses kaks korda oma servi geimpalli pealt ära andsime (sealt tulid seisud 0:1 ja 0:3 - G.L.). Vastased said sealt enesekindlust juurde ja panid oma paremuse maksma."

"Saara üllatas mind. Trennides ta nii head mängu ei näidanud ning sellepärast ei pannud ma teda ka eile Bulgaaria vastu väljakule. Aga tegelikult mängis ta vähemalt sama hästi kui eelmisel aastal Tallinnas. Ta oli väljakul positiivne ja energiline ning liikus hästi võrgus. Lõpuks tuleb tunnistada, et tasemevahe pandi ikka maksma. Vastas olid kaks tugevamat mängijat."

Ainsa võidu tõi Eestile üksikmängus teist päeva järjest Anett Kontaveit, kes oli koondiste esinumbrite duellis 6:4, 6:4 parem Rebecca Petersonist.

"See mäng oli väga põnev ja kõrge tasemega tennis! Rebeccal oli mängu jooksul kaks suuremat ärakukkumist, Anetil vaid ühes geimis - see saigi otsustavaks," kommenteeris Tamla.

Esimeses mängus kaotas Elena Malõgina Larssonile 2:6, 3:6. "Elena mängis oma taseme välja ja tegi nii hästi, kui oskab. Vastane oli kõrgemast klassist ja tugevam. Kõige suurem erinevus oli Larssoni serv," märkis Tamla.

Homme on Eesti naiskonna vastaseks täna Bulgaariast 2:1 jagu saanud Ukraina koondis. B-alagruppi juhib kaks võitu teeninud Rootsi. Ukrainal ja Bulgaarial on üks võit, eile Bulgaariale kaotanud Eesti jätkab võiduta.

Alagrupis viimaseks jääjat ootab laupäeval ees kohtumine A-alagrupi viimasega ning selle vastasseisu kaotaja langeb järgmiseks aastaks Euro-Aafrika tsooni II gruppi.