Kontaveit ja Kanepi loositi erinevatesse tabelipooltesse, mis tähendab, et eestlannade omavahelist duelli näeks Londonis ainult juhul, kui mõlemad finaali pääseks.

Kontaveit on Rogersiga kohtunud vaid korra, 2013. aasta Aucklandi turniiri kvalifikatsiooni teises ringis 6:1, 6:2. Rogers oli toona maailma 126. reket, Kontaveit edetabeli 249. number.

Rogers on järjekordne Kontaveidi vastane, kelle hetke edetabelikoht ei peegelda ilmselt naise tegelikku taset. 2017. aasta jaanuaris asus ta veel WTA reitingus 48. ja 2018. aasta alguses 58. positsioonil, kuid alates maikuust enam ühelgi turniiril ei osalenud, sest käis põlveoperatsioonil. Esimese vigastusjärgse turniiri pidas ta alles tänavu aprillis Charlestonis, alistades seal avaringis praeguse 73. reketi, venelanna Jevgenia Rodina.

Tänavustel Prantsusmaa lahtistel meistrivõistlustel, kus Kontaveit langes juba avaringis, jõudis Rogers teise ringi, kaotades seal kolmes setis hispaanlannale Carla Suarez Navarrole. Viimase muruturniiri pidas ameeriklanna Mallorcal, alistades seal kõigepealt hiinlanna Shuai Zhangi ning andes kaheksandikfinaalis kolmandas setis loobumisvõidu šveitslannale Belinca Bencicile.

Kontaveidi ja Rogersi matši võitja läheb teises ringis vastamisi kas inglanna Heather Watsoni (WTA 122.) või 17-aastase ameeriklanna Catherine McNallyga (WTA 164.). Potentsiaalsetest kolmanda ringi vastastest on Kontaveidiga ühes tabeliveerandis 16. paigutusega tšehhitar Marketa Vondrousova, kes võib teises ringis vastamisi minna Kontaveidile French Openil takistuseks saanud Karolina Muchovaga (WTA 68.).

Kanepi - Vögele omavaheliste mängude seis 1:1

Kanepi ja Vögele on kohtunud kaks korda. 2011. aastal võitis Kanepi Itaalias Biellas 6:2, 6:4, 2013. aasta French Openi teises ringis võttis Vögele revanši numbritega 7:6 (6), 3:6, 8:6.

Kanepi võimalik teise ringi vastane tuleb paarist Anastassija Pavljutšenkova (WTA 45., Venemaa) - Belinda Bencic (WTA 13., Šveits). Võimalikest kolmanda ringi vastastest on kõrgeima edetabelikohaga 22. asetuse saanud horvaatlanna Donna Vekic.