Esimeses setis sai näha viit servimurret. 2:2 seisul murdis Hiina paar Kontaveiti ja Kasatkina pallingu, ent nad suutsid kohe järgmises geimis servi vastu murda. Seisul 4:4 läksid hiinlannad taas murdega, kuid kaotasid kohe oma servigeimi.

5:5 viigiseisul hoidsid Kasatkina ja Kontaveit oma servi ja murdsid 6:5 eduseisus kolmandat korda hiinlannade pallingu ja said seega avaseti numbritega 7:5 kätte.

Teine sett kuulus tulemusega 7:5 hoopis hiinlannadele. Kusjuures Kontaveit ja Kasatkina pääsesid 4:1 ette, aga kaotasid seejärel kolm geimi järjest. 5:5 seisul võitsid hiinlannad kaks geimi järjest.

Otsustavas setis mängisid Kontaveit ja Kasatkina taas eduseisu maha. Nad alustasid setti hästi, murdes kahel korral vastaste pallingu ja pääsesid 4:0 ette. Seejärel aga tulid hiinlannad mängu tagasi, võitsid kuus geimi järjest ja võitsid lõpuks kohtumise numbritega 5:7, 7:5, 6:4.

Kohtumine kestis kokku kaks tundi ja 39 minutit.

Duani ja Zhengi vastased veerandfinaalis selguvad paarist, kus omavahel vastamisi Gabriela Dabrowski/Yi-Fan Xu ja Fiona Ferro/Diane Parry.